Asiakas Vantaa-infon tiskillä

sumentunut näkö toisessa silmässä Henkilötietojen käsittely Vantaan kaupungilla

askent sitesi satılık daire EU:n yleistä tietosuoja-asetusta soveltaan 25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asetuksen tavoitteena on paitsi parantaa henkilötietojen suojaa myös vastata mm. digitalisaatioon ja globalisaatioon liittyviin uusiin tietosuojakysymyksiin sekä yhtenäistää tietosuojasääntelyä kaikissa EU-maissa.

que significa ascensión Asetus on tuonut sekä rekisterinpitäjille että henkilötietojen käsittelijöille uusia tehtäviä ja velvollisuuksia sekä antaa rekisteröidyille uusia oikeuksia, joista keskeisimmät ovat:

Selkeät informointiasiakirjat

sardinas pequeñas asadas EU:n yleinen tietosuoja-asetus ei edellytä aikaisemman kaltaisen rekisteri- tai tietosuojaselosteen laatimista. Asetuksen mukaan rekisteröityjä täytyy kuitenkin informoida ymmärrettävässä ja tiiviissä muodossa henkilötietojen käsittelystä. Aiemmat rekisteri- ja tietosuojaselosteet korvataan informointiasiakirjoilla.

hotel bavaria altötting trollhättans tidning elfsborgs läns allehanda

Oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot

jørgen leth mine helte lydbog Rekisteröidyillä on oikeus tarkistaa, miten hänen henkilötietojaan käsitellään kaupungissa. Tämä mahdollisuus tietojen tarkastamiseen on ollut olemassa jo ennen tietosuoja-asetusta eli tässä suhteessa mikään ei oikeastaan muutu. Jos tietojasi on kerätty, voit pyytää maksutta kopion tiedoistasi. Tarkastuspyyntö tehdään henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai omakätisesti allekirjoitetulla tai muulla luotettavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla Vantaa-infossa. Henkilöllisyys tarkistetaan tarkastuspyynnön esittämisen yhteydessä. Puhelimitse tai sähköpostilla tulleita tarkastuspyyntöjä ei voida käsitellä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

uef sykettä joensuu Oikeutta sovelletaan silloin, kun henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen tai sopimuksen perusteella, ja käsittely suoritetaan automaattisesti. Siirto-oikeus on niihin kaupungin rekistereissä oleviin tietoihin, jotka on kerätty vapaaehtoisten tehtävien hoitamiseen. Siirto-oikeutta ei ole tietoihin, jotka on kerätty yleistä etua koskevan tehtävän suorittamisessa tai julkisen vallan käyttämisessä.

Oikeus tiedon oikaisemiseen tai poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja vastustamiseen

autonominen hermosto häiriö Virheellisesti kirjatut tiedot oikaistaan tai poistetaan kokonaisuudessaan kuten aikaisemminkin kirjallisen pyynnön perusteella. Rekisteröidyllä on myös oikeus peruuttaa suostumuksensa, johon käsittely on perustunut. Tällöin hän voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön poistaa itseään koskevat tiedot järjestelmistä. Tämä ei koske kuitenkaan kaupungin lakisääteisiä rekistereitä.

nepremičnine maribor bolha Tiedon oikaisemis- tai poistamispyynnön käsittelyn ajan voidaan tietojen käsittelyä rajoittaa tältä osin. Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä. Tämä ei koske kuitenkaan kaupungin lakisääteisiä rekistereitä.

Oikeus saada tieto tietoturvaloukkauksesta

kalevi häkkinen wiki Mikäli tiedot suojauksesta huolimatta joutuvat vääriin käsiin, kaupunki ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin tilanteen korjaamiseksi. Kaupunki ilmoittaa sinulle tietojesi vuotamisesta välittömästi tai viimeistään 72 tunnin kuluessa asian havaitsemisesta, jos tietovuoto voi aiheuttaa merkittävää haittaa oikeuksillesi. Jos tietovuoto koskee suurta ihmisjoukkoa, eikä asia vaadi sinulta välittömiä toimenpiteitä, tietojen vuotamisesta voidaan ilmoittaa myös yleisellä tiedotteella. Henkilötietojen käsittelyssä tapahtuneiden rikkomusten osalta asia on mahdollista aina saattaa tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi.

munkkien paistaminen öljyssä Kaupungin tietosuojavastaava valvoo tietosuoja-asetuksen noudattamista henkilötietojen käsittelyssä.

herkules baumarkt biedenkopf öffnungszeiten Lisätietoja lihakseen levinnyt virtsarakon syöpä.

Ajankohtaista

Uutisia – Hallinto ja talousRSS

utexaminerade från åbo akademi

médecins sans frontières (msf) international ricardo menéndez salmón niños en el tiempo 4.7.2018

señora acero telemundo capitulo 2

törkeä petos finlex pahoinvointi raskauden puolivälissä 18.6.2018

fábio rabin youtube

berko ilaç linkedin tuhti m85 täyttövaunu 18.6.2018

recept chokladrutor långpanna

ehliyet sınavı soruları 22 mart edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 18.6.2018

mitä kummi antaa lahjaksi

barbi giydirmece oyunları 1 kipeät jalkapohjat aamuisin 18.6.2018

una casita blanca letra de la canción

vatsa löysällä mikä avuksi polttoöljyn käyttö työkoneessa 14.6.2018

filipstads kommun hemtjänst

suomen pääkonsulaatti pietari yhteystiedot mistä tietokoneen osia halvalla 14.6.2018

Instagram

Twitter